No-show, un enemigo de la restauración

No-show, een vijand van de restauratie

De no-show figuren kunnen ontspannend of alarmerend zijn, het hangt allemaal af van de bron. Sommigen zeggen dat het 2% bereikt, anderen plaatsen het op 20% en de minder optimistische plaatsen het percentage op 32%. Maar wat is de no-show en waarom i…

seguridad-alimentaria-portada

Wat is voedselzekerheid en waar is het voor?

Heb je ooit de term “voedselzekerheid” gehoord? Waarschijnlijk wel, maar heb je je ooit afgevraagd wat het precies betekent? Maak je geen zorgen, veel mensen zijn zich niet bewust van de betekenis ervan en negeren het belang ervan op were…

Ideeën om het ijs te begeleiden

Lieve zomer, wat houden we van je! Het is lang geleden dat we van het beste ijs ter wereld zijn gaan genieten om ons te verfrissen en te vullen met smaak. Misschien is de meest populaire manier om ijs te eten wel in een hoorntje of in een schepje weg…

ras-hanout-portada

Ras el hanout: de kruidenmix van Marokkaanse oorsprong

Ras el hanout (ook wel Ras al hanut of Ras al hanout genoemd) is een mengsel van specerijen en kruiden dat afkomstig is uit Marokko, vanwaar het zich verspreidde over de Maghreb. De Arabische naam betekent hoofd van de specerijenwinkel en verwijst na…

Trouwplanner: trouwen met uitmuntendheid

Om van uw trouwdag een droomdag te maken, en zoals u zich dat voorstelt, is het noodzakelijk om veel tijd te besteden aan elk detail. Aangezien u de reden voor de viering bent, kunt u het beste een bruiloftsplanner inhuren. Op deze manier investeert…

Mejores fregonas según el tipo de suelo

Beste dweilen volgens het type vloer

Er zijn verschillende mopmodellen gemaakt, afhankelijk van het type vloer dat moet worden gereinigd, omdat het gebruik van een dweil op de verkeerde vloer de vloer kan beschadigen. Zelfs als u de kenmerken van elke mop niet uit het hoofd kent, kunt u…

Descubre qué es la merma y cómo gestionarla

Zoek uit wat krimp is en hoe dit te beheren

In de restaurantwereld is het optimaliseren van de productkosten een belangrijke factor bij het bepalen of een bedrijf winstgevend is of dat het meer verlies dan winst genereert. Krimp is een van de belangrijkste oorzaken van het feit dat een restaur…

Scroll to Top