Restaurant Keuken – Efficiënt organiseren

Bij het openen van een restaurantbedrijf komt het vaak voor dat er niet veel aandacht wordt besteed aan de inrichting van de restaurantkeuken. In het ergste geval worden veranderingen alleen gepland wanneer zich problemen voordoen die van invloed zij…

¿Qué es el take away? Una forma de vivir en medio del Covid-19

Wat wordt er take away? Voordelen die het uw restaurant biedt

Beetje bij beetje keren we terug naar de normale gang van zaken, een nieuwe realiteit waarin we een aantal van onze gebruikelijke activiteiten kunnen hervatten. Vandaag de dag vinden veel bedrijven zichzelf opnieuw uit om zich aan te passen en opnieu…

portada-vaj

6 soorten wegwerpservies voor restaurants

Met de gezondheidscrisis die we nu meemaken, zijn veel hoteliers al bezig hun bedrijf opnieuw uit te vinden om de crisis het hoofd te bieden. Zoals we in de vorige post hebben uitgelegd, veranderen veel restaurants de manier waarop ze hun producten a…

Soorten reinigingschemicaliën. Kijk uit voor ze!

De verschillende soorten reinigingschemicaliën zijn van groot belang voor het behoud van de hygiëne en netheid in onze ruimtes. Deze reinigingsproducten bevatten stoffen die schadelijk kunnen zijn voor onze gezondheid en ook het milieu kunnen aantast…

Scroll to Top