bandeja-cam-portada

Tips voor het dragen van een antislip dienblad

Het leren dragen van een antislip dienblad is een essentiële stap in de horecawereld; maar het lerendragen van een dienblad met antislip kan een uitdaging zijn, vooral als je voor het eerst begint. Gebrek aan oefening en angst voor ongelukken kunnen…

Cocina de ensamblaje en la restauración

Montage keuken in de horeca

Montage keuken is gebaseerd op het maken van recepten met vooraf bereid voedsel als hoofdingrediënt. Deze ingrediënten worden gereserveerd om plaats te maken voor nieuwe gerechten, waarbij alleen nog extra ingrediënten nodig zijn om de smaak en de pr…

Descubre todo sobre la satisfacción del cliente

Ontdek alles over klanttevredenheid

Er zijn veel belangrijke aspecten waarmee u rekening moet houden bij het beheer van uw restaurant. Een van de belangrijkste in de sector is klanttevredenheid, essentieel om een vertrouwensrelatie op te bouwen met uw nieuwe of huidige cliënteel. Klant…

Scroll to Top