Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Eetstokjes

De oosterse keuken is uitgegroeid tot een wereldreferentie als het gaat om het genieten van internationale gastronomie, daarom willen we bij Monouso dat u zich een inwoner voelt van het land van de rijzende zon en bieden we u deze sushi stokjes aan, ideaal voor het eten van Chinese noedels, loempia's, maki's, sashimi's en een grote verscheidenheid aan Aziatische culinaire hoogstandjes.

Ook bekend als eetstokjes, ze moeten comfortabel in gebruik zijn en worden gebruikt in Aziatische restaurants.

  • Onmisbaar voor Aziatisch eten
  • Eenvoudig en elegant ontwerp
  • Recycleerbaar

Aanbevolen producten in Eetstokjes


Actieve filters

Een eenvoudig ontwerp voor een elegant eetstokje

De meest economische, ecologische en originele optie om echt te genieten van Aziatisch eten. Bamboe eetstokjes, ook bekend als chopsticks, zijn perfect voor Chinese, Japanse, Thaise of zelfs fusion restaurants, want wie houden we voor de gek, sushi smaakt veel beter als het met eetstokjes wordt gegeten.

Hun eenvoudige ontwerp, een paar kleine rechte stokjes van gelijke lengte die het traditionele bestek vormen dat wordt gebruikt in China, Japan, Noord-Korea, Zuid-Korea, Vietnam en Thailand, is ideaal voor alle soorten Aziatisch voedsel, zoals rijstgerechten, noedels, sushi, sashimi, dumplings, onder andere. Sushi-stokjes kunnen echter ook worden gebruikt om andere soorten voedsel te eten, zolang ze maar gemakkelijk met stokjes te pakken zijn, zoals groenten, kleine stukjes vlees, vis of zeevruchten.

Hoe gebruik je eetstokjes?

Allereerst moet je ze tussen je duim en de andere vingers van je rechterhand houden. Net als een krab worden eetstokjes gebruikt als tang om porties van het voedsel op te pakken, die in kleine, voor dat doel gesneden stukjes op tafel worden gebracht, of om rijst en andere kleine voedseldeeltjes uit de kom naar de mond te slepen. Als uw klanten niet weten hoe ze ze moeten gebruiken, bied dan aan om het ze te leren!

Bamboe eetstokjes bieden tal van voordelen in vergelijking met plastic of houten eetstokjes. Ze zijn duurzamer en milieuvriendelijker omdat ze gemakkelijk gerecycled of gecomposteerd kunnen worden. Ze zijn ook sterker en duurzamer dan houten eetstokjes, en bevatten geen schadelijke chemicaliën zoals plastic eetstokjes.

 

group_work